nieuws

Infor zet stap naar autonome supply chain

Supply chain 881

Een zelflerend systeem dat ook kan worden toegepast in supply chains. Dat is wat Infor lanceert tijdens de gebruikersbijeenkomst Inforum 2018 in Washington.

Infor zet stap naar autonome supply chain

Control Center. Zo heet het zelflerende systeem van softwareleverancier Infor. Hiermee worden supply chains datagedreven, zelflerend en consistent betrouwbaar. Het bedrijf voegt de kunsten van AI oplossing Coleman toe aan het GT Nexus netwerk dat bedoelt is om supply chains te managen.

Supply chain visibility door Control Center

De oplossing biedt end-to-end zichtbaarheid, met geavanceerde data science, zodat supply chain leiders volgens Infor de juiste informatie in een context kunnen plaatsen, en sneller beslissingen kunnen nemen en uitvoeren dankzij voorspellende en voorschrijvende intelligentie. Dankzij de end-to-end zichtbaarheid van het Control Center in combinatie met de machine learning mogelijkheden is het mogelijk om toekomstige supply chain problemen te voorspellen en eerder te reageren.

 

supply chain

 

Coleman managed supply chain

“Door het observeren van data kunnen we voorspellingen doen en zien waar kansen liggen of waar bijvoorbeeld voorraadproblemen ontstaan. Coleman adviseert wat te doen”, aldus Heidi Benko, VP product management supply chain bij Infor tijdens het Inforum op het podium.  Via het Infor Control Center, een dashboard die bestaat uit verschillende schermen, wordt de dag van morgen gevisualiseerd en worden daarnaast de meest optimale beslissingen gemaakt. “Coleman is in staat de supply chain te managen en plaatst de data in de juiste context. Coleman leert ook en daarmee ontstaat een autonome supply chain die de manager in staat stelt om zich meer met strategische zaken bezig te houden. Coleman neemt de supply chain over.”

Lees ook het interview met Kees van den Houten, director Infor Benelux

 

Reageer op dit artikel