nieuws

E-fulfilment bedrijven in Nederland: dit zijn ze, dit kunnen ze

Supply chain 12574

Wie zijn de e-fulfilment spelers in Nederland, welk specialisme hebben ze, waar zijn ze gevestigd en welke diensten bieden ze aan? Logistiek heeft de spelers in kaart gebracht.

E-fulfilment bedrijven in Nederland: dit zijn ze, dit kunnen ze

Pure players, logistieke dienstverleners en nieuwkomers. Het aantal e-fulfilment spelers is de laatste jaren flink gegroeid. Iedereen probeert een graantje mee te pikken van de booming e-commerce business. Het voordeel is dat de keuze in het aantal e-fulfilment spelers flink is vergroot. De kunst is de juiste e-fulfilment speler voor jouw business te kiezen. Maar dan moet je wel weten wie ze zijn, waar ze zitten en wat ze kunnen. ‘ Met die gedachte is deze lijst van e-fulfilment spelers in Nederland dan ook opgezet; duidelijkheid scheppen. De lijst betreft een overzicht en is geen ranking.

-e-fulfilment

Allround en automatisering

Veruit de meeste e-fulfilment spelers stellen zich zo breed mogelijk op en claimen allround te zijn. Allround zijn betekent immers ook in potentie meer volume. Volume dat essentieel is om te kunnen groeien en automatiseren. Maar ruimte voor nichespelers is er ook zeer zeker. Een ruime meerderheid van de e-fulfilment bedrijven bestempelt automatisering/robotisering als noodzakelijk, kansrijk of een must. Argumenten die worden gegeven zijn: groei, ergonomie, arbeidskrapte.

E-fulfilment: dit is het dit zijn de feiten


E-fulfilment. Wie zijn de spelers, waar liggen de grootste uitdagingen en hoe kun je die aanpakken? Analyse, achtergrond en praktische oplossingen over misschien wel de snelst groeiende tak in de logistieke sector.

Zo staat het ervoor >>>

Totstandkoming e-fulfilment overzicht

De gegevens in het e-fulfilment overzicht zijn tot stand gekomen via een enquête. De gegevens zoals gepubliceerd zijn dan ook afkomstig van de e-fulfilment bedrijven zelf. Dat is ook de reden dat sommige partijen niet hun omzet hebben bekendgemaakt of referenties hebben opgegeven en anderen wel. Ze zijn hier vrij in.

Aanmelden of wijzigen

Logistiek probeert zo compleet mogelijk te zijn. Staat uw bedrijf niet in het overzicht, maar hoort die daar wel thuis? Vul dan alsnog de enquête in.
Staat uw bedrijf op de lijst, maar zijn de gegevens veranderd?  Mail de redactie: redactie.logistiek@vakmedianet.nl

 

 

Reageer op dit artikel