nieuws

Moonen Packaging wordt Zweeds

Supply chain 2823

Moonen Packaging wordt Zweeds

Het Nederlandse verpakkingsbedrijf Moonen Packaging komt in Zweedse handen. De Zweedse zakelijk dienstverlener OptiGroup is de nieuwe eigenaar van het bedrijf uit Weert.

Moonen Packaging levert verpakkingen in heel de Benelux en had vorig jaar een omzet van circa 51 miljoen euro. Het familiebedrijf laat weten dat de banen van zijn tachtig medewerkers behouden blijven. De onderneming verwacht onder Zweedse vleugels verder te kunnen groeien op het gebied van duurzame verpakkingen.

ACM moet nog goedkeuring geven

OptiGroup roerde zich de afgelopen periode flink op de verpakkingsmarkt. Het bedrijf kocht drie distributeurs van verpakkingen in Finland en Roemenië. De overname van Moonen vereist nog goedkeuring van toezichthouder ACM. Financiële details van de overname zijn niet bekendgemaakt.

 

 

Reageer op dit artikel