nieuws

Niels Prins van HvA is eerste weekwinnaar Nationale Voorraadtest

Supply chain 1832

Niels Prins van HvA is eerste weekwinnaar Nationale Voorraadtest
Niels is derdejaars student Logistiek & Economie aan de Hogeschool van Amsterdam: "Naast mijn studie werk ik parttime als projectmedewerker bij een logistiek dienstverlener waar ik mij bezig houd met korte projecten over voorraadbeheer."

Niels Prins, student Logistiek & Economie bijt het spits af. Hij mag zich de eerste weekwinnaar noemen in de competitie rondom de Nationale Voorraadtest.

Naam: Niels Prins

Leeftijd: 22

Opleiding: Logistiek & Economie aan de Hogeschool van Amsterdam

Waarom doe je mee aan de Nationale Voorraadtest?

“Als student vind ik het leuk om binnen mijn vakgebied mijn kennis te testen. Ook kijk ik graag breder dan mijn studie alleen.”

Hoe ging het maken van de test?

“Ik vond het wel meevallen en zag meteen al wel dat ik een aantal vragen goed had. Omdat het ook gekoppeld is aan de tijd waarbinnen je de test maakt, wist ik niet het exacte aantal punten dat ik had behaald. Ook stond ik niet tussen de ‘high scores’, dus ik was positief verrast toen bleek dat ik de eerste weekwinnaar was.”

Wat heb je met het onderwerp voorraadbeheer?

“Het is een onderwerp dat zeker binnen mijn interesse valt. Momenteel werk ik naast mijn studie parttime als projectmedewerker bij een logistiek dienstverlener waar ik mij bezig houd met korte projecten over voorraadbeheer. Het bedrijf doet de logistiek van speelgoed over heel Europa.”

Hoe zie je jouw toekomst?

“Ik ben nu derdejaars. Na het afronden van mijn hbo wil ik doorsturen. Ik zou graag andere bedrijven willen adviseren en ambieer een logistieke baan in de consultancy. ”

Presenteren op Nationale Voorraaddag

Tot het einde van de competitie wordt er iedere week een weekwinnaar gekozen uit de deelnemers aan de Nationale Voorraadtest. Alle weekwinnaars worden uitgenodigd voor de Nationale Voorraaddag op 7 juni, bij ​Kasteel de Vanenburg in Putten. Tijdens deze dag geven zij een presentatie waarin zij mogen motiveren waarom juist zij een plekje verdienen in het Slimstock Toptalent Programma.

Nationale VoorraadtestDe Nationale Voorraadtest 2018 is van start

Meedoen met de Nationale Voorraadtest kan tot en met 21 mei 2018. Weekwinnaars winnen een Slimstock Dopper. De overall winnaar(s) maken kans op een baan als young professional in het Slimstock Toptalent Programma.

Lees ook de blog van Paul Durlinger: ‘Ik weet heeeel veeeeel over voorraadbeheer!’

Reageer op dit artikel