nieuws

Leonoor van den Beld tweede weekwinnaar Voorraadtest

Supply chain 1272

Leonoor van den Beld tweede weekwinnaar Voorraadtest

HAN-studente Leonoor van den Beld (18) mag zich de tweede winnaar noemen in de competitie Nationale Voorraadtest van Slimstock. Waarom loopt zij warm voor het onderwerp voorraadbeheer?

Naam: Leonoor van den Beld

Leeftijd: 18

Opleiding: Logistiek & Economie, tweedejaars, aan de HAN

Waarom doe je mee aan de Nationale Voorraadtest?

“De Nationale Voorraadtest werd een paar keer op school genoemd en ook tijdens een gastcollege van Slimstock. Tijdens een pauze heb ik de test gemaakt. Ik was benieuwd wat ik zou scoren.”

Hoe ging het maken van de test?

“De vragen waren best pittig, met veel afkortingen en definities die ik nog niet kende. Een deel van de stof heb ik in het 1e en 2e jaar gehad en met logisch nadenken ben ik best ver gekomen. Ik heb de test wat gehaast gemaakt omdat de pauze bijna voorbij was en het volgende college bijna begon.”

Wat heb je met het onderwerp voorraadbeheer?

“Mijn interesses liggen op het gebied van het voorkomen van verspilling en efficiënter maken van processen. Goed voorraadbeheer is daar een belangrijke schakel in.
Het rekenen dat nodig is voor voorraadbeheer vind ik leuk om te doen en dat ligt mij ook. Het puzzelen is een uitdaging en de gevolgen van voorraadbeheer voor het logistieke proces vind ik interessant.”

Hoe zie je jouw toekomst?

“Ik heb in het 1e en 2e jaar vakken gehad die te maken hebben met voorraadbeheer. Ik wil tijdens mijn stages of in ieder geval in één ervan mij verder verdiepen in dit onderwerp. Volgens schooljaar ga ik stage lopen, daarna hoop ik mijn HBO opleiding Logistiek en Economie af te ronden. Vervolgens wil ik een universitaire master of een andere HBO opleiding volgen.”

Presenteren op Nationale Voorraaddag

Tot het einde van de competitie wordt er iedere week een weekwinnaar gekozen uit de deelnemers aan de Nationale Voorraadtest. Alle weekwinnaars worden uitgenodigd voor de Nationale Voorraaddag op 7 juni, bij ​Kasteel de Vanenburg in Putten. Tijdens deze dag geven zij een presentatie waarin zij mogen motiveren waarom juist zij een plekje verdienen in het Slimstock Toptalent Programma.

Nationale VoorraadtestDe Nationale Voorraadtest 2018 is van start

Meedoen met de Nationale Voorraadtest kan tot en met 21 mei 2018. Weekwinnaars winnen een Slimstock Dopper. De overall winnaar(s) maken kans op een baan als young professional in het Slimstock Toptalent Programma.

Lees ook de blog van Paul Durlinger: ‘Ik weet heeeel veeeeel over voorraadbeheer!’

Reageer op dit artikel