nieuws

DHL komt met internationaal e-fulfilment platform

Supply chain 1918

Eenvoudig toegang krijgen tot een netwerk van fulfilment centers en geïntegreerde en services. Om dat te realiseren lanceert DHL een internationaal e-fulfilment platform.

DHL komt met internationaal e-fulfilment platform

Om crossborder e-commerce gemakkelijker te maken, lanceert DHL een nieuw internationaal platform. Het IT-platform biedt naadloze toegang tot een netwerk van fulfillment centers en is nauw geïntegreerd met de verzendmogelijkheden van DHL.

E-commerce

Het nieuwe IT-platform biedt online retailers de mogelijkheid om vanuit één bron toegang te krijgen tot belangrijke e-commerce-regio’s. Dit zorgt voor een eenvoudige en veilige gegevenssynchronisatie en een gemakkelijke verbinding met nieuwe bedrijfslocaties of -regio’s, stelt DHL als belangrijkste voordelen.

Voorraadbeheer

Online retailers hoeven niet langer naar nieuwe logistieke partners te zoeken als ze hun internationale bereik willen vergroten. De nieuwe DHL-oplossing biedt e-commerce spelers rechtstreekse integratie van de betreffende retailer. Ook hebben bedrijven realtime toegang tot verschillende rapportagemogelijkheden en kunnen actuele bestelgegevens en voorraad worden bekeken.

Reageer op dit artikel