nieuws

Marks & Spencer vergroot zicht op supply chain food

Supply chain 1643

Marks & Spencer (M&S) wil de visibiliteit en de leveringsprocessen in de supply chain voor verse voedingswaren verbeteren. Nieuwe software moet hiervoor zorgen.

Marks & Spencer vergroot zicht op supply chain food

Een groeiend aandeel in de voedingsmarkt en een uitgebreide kring aan leveranciers en logistieke partners noopt M&S tot investering in slimme software. De investering moet leiden tot meer supply chain-visibiliteit.

Zetes

Om dit te realiseren investeert de retailer supply chain-visibiliteitsplatform; ZetesOlympus van Zetes. Het platform moet realtime-inzicht bieden in de leveringsprestaties in hun hele supply chain voor verse voedingswaren.

Realtime inzicht

Het platform zal M&S vooraf op de hoogte stellen van eventuele beschikbaarheidsproblemen via waarschuwingen in realtime. Hierdoor kan M&S snel preventieve maatregelen treffen zodat hun leveringsstandaarden voor verse voedingswaren gewaarborgd blijven.

Syd Reid, supply chain director bij M&S: “Op die manier zijn we flexibel en kunnen we snel reageren zodat onze klanten, wat er ook gebeurt, verzekerd zijn van hun favoriete M&S-voedingsproducten wanneer ze die willen.”

Reageer op dit artikel