nieuws

Marks & Spencer vergroot zicht op supply chain food

Supply chain 1744

Marks & Spencer vergroot zicht op supply chain food

Marks & Spencer (M&S) wil de visibiliteit en de leveringsprocessen in de supply chain voor verse voedingswaren verbeteren. Nieuwe software moet hiervoor zorgen.

Een groeiend aandeel in de voedingsmarkt en een uitgebreide kring aan leveranciers en logistieke partners noopt M&S tot investering in slimme software. De investering moet leiden tot meer supply chain-visibiliteit.

Zetes

Om dit te realiseren investeert de retailer supply chain-visibiliteitsplatform; ZetesOlympus van Zetes. Het platform moet realtime-inzicht bieden in de leveringsprestaties in hun hele supply chain voor verse voedingswaren.

Realtime inzicht

Het platform zal M&S vooraf op de hoogte stellen van eventuele beschikbaarheidsproblemen via waarschuwingen in realtime. Hierdoor kan M&S snel preventieve maatregelen treffen zodat hun leveringsstandaarden voor verse voedingswaren gewaarborgd blijven.

Syd Reid, supply chain director bij M&S: “Op die manier zijn we flexibel en kunnen we snel reageren zodat onze klanten, wat er ook gebeurt, verzekerd zijn van hun favoriete M&S-voedingsproducten wanneer ze die willen.”

Reageer op dit artikel