nieuws

Diervoertechnoloog investeert in toekomst via ERP

Supply chain 1226

Toekomstbestendig, operationele processen moderniseren en groei. Om deze doelstellingen waar te kunnen maken, heeft Trioliet geinvesteerd in een nieuw Erp systeem.

Diervoertechnoloog investeert in toekomst via ERP

Trioliet ontwikkelt, produceert en verkoopt machines en systemen voor het voeren van melk- en vleesrunderen. In ruim 65 jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van voertechniek.

 

Lees de blogs
Top 10 ERP trends voor 2017
ERP of gespecialiseerde software?

 

Keuze voor Infor

Om die leidende rol in de toekomst te waarborgen heeft het bedrijf geïnvesteerd in de achterkant. Trioliet heeft een nieuw ERP (Infor LN) aangeschaft op advies van Skopos. Het nieuwe ERP biedt de meer standaard functionaliteiten en minder maatwerk.

Flexibel door ERP

Met Infor LN kan Trioliet zijn dealers meer flexibiliteit bieden. Dealers hebben nu de mogelijkheid te producten te configureren door middel van Infor CPQ, iets wat voorheen intern bij Trioliet gebeurde. De eindklant zal hierdoor een snellere en duidelijke dienstverlening ervaren met een kleinere kans op fouten, aldus de diervoertecnoloog. Naar verwachting gaat het systeem in juni 2018 live.

 

 

Reageer op dit artikel