nieuws

BluJay neemt mobiele oplossingen specialist over

Supply chain 830

BluJay neemt mobiele oplossingen specialist over

BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten neemt Blackbay over. Blackbay is een aanbieder van mobiele oplossingen voor de transport- en logistieksector.

Met de overname vergroot BluJay zijn mobiele aanbod voor het traceren van zendingen en inzicht in proof-of-delivery (POD).

Last mile

Blackbay’s schaalbare en configureerbare platform verbindt de verzender, operations, management, en de eindklant met real-time data en geautomatiseerde workflows. Dit moet de problematiek van de last mile verder verbeteren.

Supply chain visibility vergroten

Doug Braun, ceo van BluJay Solutions. “Het toevoegen van Blackbay aan onze Global Trade Network is een zeer waardevol en ideaal verlengstuk van BluJay. Het vergroot ons aanbod en vergroot de supply chain visibility in ieder stadium van levering.”

Kewill naamswijziging

Blackbay heeft het hoofdkantoor in de UK en kantoren Australië en Nieuw Zeeland. Deze worden volledig geïntegreerd in de BluJay organisatie. BluJay is de nieuwe naam van Kewill. Begin maart werd de naamswijziging doorgevoerd. De nieuwe naam past beter bij waar bedrijven nu om verlegen zitten: ondersteuning bij het versnellen van de wereldwijde handel, aldus de directie.

Reageer op dit artikel