nieuws

Trimble rolt tool bouwlogistiek mondiaal uit

Supply chain 2386

Trimble rolt tool bouwlogistiek mondiaal uit

Trimble gaat de planning- en communicatietool KYP voor bouwplaatsen wereldwijd aanbieden. Vanaf maart 2017 wordt het programma geïntroduceerd in de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië, Australië en Nieuw-Zeeland. Daarna volgt Nederland.

KYP faciliteert de (LEAN-)planning op de bouwplaats en communiceert over de voortgang van elke taak en het project zodat iedereen altijd over up-to-date informatie beschikt. Door de digitalisering van het bouwproces levert KYP (management) informatie waarmee verbeterpunten inzichtelijk worden. Met KYP Analytics kan de ketenintegratie verder geoptimaliseerd worden.

Trimble heeft gekozen voor KYP, sinds 2014 op de markt, vanwege de kwaliteiten, toepassingsmogelijkheden en het gebruiksgemak. Trimble gaat het programma onder de naam LeanSight in de markt zetten, als onderdeel van haar ProjectSight en CrewSight productlijn, gericht op integraal (bouw)projectmanagement. Er wordt een koppeling gemaakt met Trimble’s planningsprogramma Vico Schedule Planner.

Reageer op dit artikel