nieuws

Buck Consultants breidt uit met twee kantoren in Azië

Supply chain 1564

Buck Consultants breidt uit met twee kantoren in Azië

Locatie-, vastgoed en logistiek adviesbureau Buck Consultants International (BCI) opent twee nieuwe kantoren in Singapore en Shanghai. Dat heeft het adviesbureau uit Nijmegen onder leiding van René Buck vandaag bekend gemaakt.

De reden voor de uitbreiding is volgens Buck dat Azië nog steeds de snelst groeiende economische regio in de wereld. “Niet alleen China, met nog steeds 6% groei per jaar, maar ook Zuidoost-Azië groeit hard met opkomende economieën als Maleisië, Filipijnen en Thailand. Veel van onze Amerikaanse en Europese opdrachtgevers willen inspelen op die groeikansen.” De afgelopen jaren is de Azië-omzet voor Buck Consultants dan ook behoorlijk gegroeid. “Dat maakt de opening van deze kantoren ook logisch”, zegt René Buck. Eerder dit jaar opende het adviesbureau ook al een vestiging in Atlanta.

Singapore krijgt AsiaPac-kantoor

Het AsiaPac-kantoor wordt gevestigd in Singapore, welbekend als centrum voor regionale hoofdkantoren voor Azië en staat onder leiding van Sui Leng Khoo. “Zij heeft ervaring opgedaan als supply chain- en locatie leader bij bedrijven als Motorola, Dell en Estee Lauder. Zij gaat leiding geven aan een team van in Singapore te werven consultants.”

Jeff Wang leidt kantoor Shanghai

In China verstevigt Buck haar positie met een kantoor in Shanghai. Jeff Wang staat hier aan het hoofd. Jeff Wang heeft jarenlange ervaring met het adviseren van Chinese en Westerse bedrijven in China. Hij is onder andere expert op het gebied van de snelgroeiende e-commerce markt in China en de logistieke- en vastgoeduitdagingen die daarvan het gevolg zijn.

BCI wereldwijd actief

Buck Consultants International adviseert die bedrijven bij hun supply chain strategie en de locatiekeuzes voor nieuwe fabrieken, distributiecentra, kantoren en R&D-vestigingen. Het bureau heeft vestigingen in Nijmegen (hoofdkantoor), Den Haag, Londen, Frankfurt, Parijs, Atlanta en nu Singapore en Shanghai.

Reageer op dit artikel