nieuws

Call for papers Vervoerslogistieke Werkdagen is geopend

Supply chain 965

Call for papers Vervoerslogistieke Werkdagen is geopend

Logistieke onderzoekers kunnen in de startblokken gaan staan voor het indienen van hun paper voor de Vervoerslogistieke Werkdagen. De call for papers is geopend. Op donderdag 17 en vrijdag 18 november 2016 wordt voor de 23e het evenement voor kennisdeling in de logistiek georganiseerd en het winnende paper bekend gemaakt. 

De Vervoerslogistieke Werkdagen (VLW) is al jaren niet meer weg te denken in logistiek onderzoeksland. VLW biedt naast een platform voor kennisdeling ook een ontmoetingsplaats voor onderzoekers, ondernemers en overheid op het gebied van logistiek. Dit keer wordt het evenement in het Belgische Mechelen gehouden.

De Call for Papers voor de Vervoerslogistieke Werkdagen is nu geopend. Het indienen van een schriftelijke bijdrage naar aanleiding van een paper van een andere indiener is ook mogelijk.

Managementgame en bedrijfsbezoek

De deelnemers aan VLW horen uit eerste hand de nieuwste bevindingen van logistiek onderzoek op een zeer breed terrein. Er is volop gelegenheid om naar aanleiding daarvan te discussiëren over de mogelijkheden, behoeften en knelpunten en lange termijnperspectieven die de onderzoeksresultaten laten zien. Thema’s die dit jaar aan bod komen zijn onder meer: bouwlogistiek, retaillogistiek, nieuwe verdienmodellen, gedragsbeïnvloeding, verkeersmanagement, e-commerce en chemie. Daarnaast wordt er dit jaar voor het eerst in de geschiedenis van de VLW een managementgame gespeeld.  De eerste dag wordt afgesloten met een exclusief diner en heeft altijd een verrassing in petto. Dag twee wordt afgesloten met een bedrijfsbezoek.

Wildcards beschikbaar voor jonge onderzoekers

Ook dit jaar is er ruimte voor bedrijfspitches. Bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om een vraagstuk uit de beroepspraktijk ter discussie neer te leggen. Er zijn dit jaar 13 wildcards beschikbaar voor jonge onderzoekers, die worden aangeboden door TKI Dinalog (10 wildcards) en BIVEC (3 wildcards).

Kijk op de website van de Vervoerslogistieke Werkdagen voor meer informatie over het aanmelden en indienen van papers.

Reageer op dit artikel