nieuws

Cloudoplossing voor de groothandel

Supply chain 1249

Cloudoplossing voor de groothandel

Onder de naam CloudSuite levert Infor een specifieke oplossing voor groothandelsbedrijven. De software biedt gebruikers een complete enterprise suite voor hun gehele bedrijf, inclusief Business Intelligence.

De CloudSuite-opties van Infor leveren een moderne suite van enterprise cloud-applicaties, die voldoen aan de behoeften van distributeurs, ongeacht de grootte van het bedrijf, geografie of focus. De oplossing is beschikbaar via een flexibel abonnementsmodel dat is ontworpen om de investeringen in IT significant te verlagen.

Stroomlijnen van processen

De CloudSuite voor de distributiesector is ontworpen om de druk op groothandelaren te verminderen en meer snelheid, flexibiliteit en differentiatie van diensten te bieden. Cloud Solutions die snel geïmplementeerd, geadopteerd en opgeschaald kunnen worden, met gestroomlijnde orderverwerking, flexibele prijsvorming en tools die de inventaris optimaliseren, kunnen van grote waarde zijn voor distributeurs. Als de stap naar de cloud eenmaal is gemaakt, kunnen handelaren vanuit één modern platform werken en automatisch van de nieuwste technologie profiteren.

Steeds meer groei richting cloud

“Nu distributeurs steeds vaker zoeken naar betere manieren om flexibel te zijn, klanttevredenheid te verhogen en hun value-added services te versterken, maakt dat een migratie naar de cloud steeds vanzelfsprekender. Infor werkt voor dit doel samen met een partner, Amazon Web Services, en houdt daarmee de kosten laag”, zegt Simon Ellis van IDC Manufacturing Insights, een marktonderzoeksbureau op het gebied van ICT. “De adoptie van de cloud blijft groeien in bijna elke sector. De distributiesector gaat daarin mee.”

Geringe initiële investering

Infor CloudSuite kan gebruikt worden zonder de aanschaf van onsite servers of extra hardware. De kosten voor IT op de lange termijn, die wel nodig zijn bij on-premise hosting, worden dus significant lager. Omdat clouddiensten via AWS in de vorm van een maandelijks abonnement worden aangeboden, is de initiële investering minimaal. Alle uitgaven kunnen weggezet worden als operationele kosten in plaats van ontwikkelingskosten. Dit is gunstig, vindt Infor, omdat de meeste groothandels werken met kleine marges.
De nieuwe oplossing maakt gebruik van de middleware software, Infor ION en Infor Ming.le, een tool voor sociaal samenwerken die interne en externe communicatie ondersteunt. Deze verbeteringen zorgen voor zichtbaarheid en verantwoordelijkheid, doordat ze gebruikers realtime inzicht geven in data, op elk moment en vanaf elke locatie.

Lees meer over de CloudSuite van Infor

Reageer op dit artikel