nieuws

Dekamarkt en Picnic breiden bezorgservice uit

Supply chain

Dekamarkt en Picnic breiden bezorgservice uit

Supermarktketen DekaMarkt heeft haar bezorgservice verder uitgebreid. Voortaan kunnen ook inwoners van Apeldoorn, Ugchelen, Beekbergen en Lieren hun online bestelde boodschappen thuis laten bezorgen. Ook Picnic zet zijn expansie voort.

Na de start in Haarlem en de uitbreiding in de regio’s Heerhugowaard en Alkmaar, breidt DekaMarkt verder uit naar de regio Apeldoorn. Formuledirecteur Pieter Rozendaal: “Sinds de start van onze bezorgservice in Haarlem, zien we de populariteit van het thuisbezorgen en ons bezorgconcept toenemen. Het familiebedrijf heeft 82 winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel en Flevoland.

Picnic

Picnic breidt zijn bezorggebied op korte termijn uit naar Soest. Dat bevestigt locatiemanager David Korijn van de online supermarktformule, meldt Distrifood.nl.

Jumbo

Vomar is de tweede supermarktketen die deze week zijn bezorgdienst expandeert. Jumbo bezorgt sinds deze week ook boodschappen thuis in Eindhoven en omstreken. Het Veghelse bedrijf begon vorig jaar met bezorgen in Utrecht. Waar Jumbo de online bestellingen pickt in een speciaal e-commerce dc, zoekt Vomar het dichterbij. De supermarktketen verzamelt en bezorgt de boodschappen door medewerkers vanuit één van de winkels in het bezorggebied.

Reageer op dit artikel