nieuws

Infor introduceert branchespecifieke supply chain-oplossing

Supply chain

Infor introduceert branchespecifieke supply chain-oplossing

Infor introduceert een nieuwe versie van Infor Supply Chain Execution (SCE). De versie 10.4 moet zorgen voor betere prestaties en meer efficiëntie.

De nieuwe versie volgt een jaar nadat SCE werd geïntroduceerd. De update is gebruiksvriendelijker, heeft een snellere terugverdientijd en verhoogt de leveringsprestaties, aldus de softwaregigant. Infor SCE 10.4 kan eenvoudig aangepast worden aan de behoeften van een bepaalde branche.

Geïntegreerde oplossing

Infor SCE 10.4 combineert warehouse management, transport, 3PL billing en personeelsbeheer in één geïntegreerde oplossing. De oplossing moet gebruikers helpen hun inventaris, ruimte en arbeid in het magazijn te optimaliseren terwijl complexe supply chain-processen worden gestroomlijnd. De oplossing is beschikbaar als een on-premise of cloud-variant.

Belangrijke toevoegingen 

De nieuwste versie bevat een dynamische slotting-functionaliteit. Deze module helpt de warehouse manager het magazijn opnieuw te configureren op basis van de veranderingen in de snelheid en andere relevante kenmerken van het product.  Met de inbound quality control-functie kunnen gebruikers steekproefsgewijs de kwaliteit van binnenkomende goederen controleren en de resultaten volgen.

Naast de bestaande telenet RF-ondersteuning biedt SCE 10.4 nu ook RF-schermen in een HTML5 browser gebruikersinterface. Infor SCE 10.4 is voorzien van drie nieuwe dashboards die branchespecifieke gegevens en KPI’s bieden voor de retail distributie, gezondheidszorg distributie en logistiek beheer van derden.Darnaast zijn er veel uitbreidingsopties toegevoegd, waarmee gebruikers schermen kunnen uitbreiden en personaliseren zonder de softwarecode aan te hoeven passen.

Beschikbaarheid

Infor SCE 10.4 is in diverse talen beschikbaar, waaronder Engels, Chinees (vereenvoudigd), Nederlands, Frans, Duits, Spaans en Zweeds. De applicatie wordt in meerdere regio’s aangeboden waaronder Europa, Noord- en Latijns-Amerika en Azië.

 

Reageer op dit artikel