nieuws

Doug Broun volgt Kewill-ceo Bob Farell op

Supply chain

Doug Broun volgt Kewill-ceo Bob Farell op
Bob Farell vertrekt als ceo bij Kewill. Hij wordt opgevolgd door Doug Braun.

Bob Farrell, ceo van Kewill, heeft zijn functie per direct overgedragen aan Doug Broun. Voor de overdracht is een periode ingelast die duurt tot eind december. Farrell was sinds 2012 ceo. Zijn opvolger Braun was ceo bij International Business Systems (IBS).

Kewill was beursgenoteerd, maar werd na de overname door Francisco Partners in 2012 weer een privaat bedrijf. Farrell werd aangetrokken om dit proces te begeleiden, het softwarebedrijf weer autonoom te laten groeien en om een aantal overnames te doen.

Twee overnames

Dit resulteerde in 2013 in de overname door Kewill van het Indiase Four Soft. Vorig jaar oktober volgde nog een overname van Sterling TMS.

Verdere groei

Nieuwe ceo Braun stelt dat hij erg blij is dat hij de kans krijgt om bij Kewill aan het roer te staan en de organisatie te helpen verdere groei door te maken. “Ik kijk er naar uit om nauw samen te werken met alle medewerkers en klanten van Kewill zodat we nog betere producten en diensten kunnen leveren.”

Nieuwe coo Jim Hoefflin

Om het management team verder te versterken, is Jim Hoefflin benoemd tot president en coo. Hoefflin was eerder ceo bij Empower Software Solutions, dienstverlener op het gebied van workforce management en human capital management.
Computable meldt op zijn website dat zowel de nieuwe topman Doug Braun als Hoefflin kennen elkaar van RedPrairie. In 2012 fuseerde deze leverancier van supply chain software met branchegenoot JDA Software.

Reageer op dit artikel