nieuws

Cloudoplossing Kewill-Move beschikaar bij Amazon

Supply chain

Cloudoplossing Kewill-Move beschikaar bij Amazon

Supply chain sofwareleverancier Kewill biedt sinds kort zijn cloudproducten en –diensten aan op Amazon Web Services (AWS)-cloudplatform. Het AWS-platform biedt zo meldt Kewill, gebruikers van de Move-oplossing onder andere de mogelijkheid om snelle implementaties te realiseren.

Klanten van Kewill kunnen daarnaast met behulp van de clouddienst van Amazon op een kostenbesparende manier hun capaciteit schalen voor het beter beheren van seizoensgebonden volumes, fusies en overnames en het betreden van nieuwe markten.

Kosten besparen

Met het AWS-cloudplatform zijn de Move-oplossingen volgens de supply chain software leverancier te implementeren en af te stemmen op de behoefte van een klant. Klanten starten vaak met één transporthub, magazijn of regio en breiden vervolgens verder (wereldwijd) uit. Door gebruik te maken van het Amazon-platform zijn deze uitbreidingen volgens Kewill eenvoudiger, consistenter en kostenbesparend uit te voeren.

Platform ook voor kleine klanten

“Het platform maakt het ook voor kleine en middelgrote klanten mogelijk om hoge betrouwbaarheid te garanderen. Voorheen was dit voorbehouden aan enkel de grote bedrijven”, zegt Greg Cartner, Chief Technology Officer en EVP Product Development bij Kewill.

Gebruik terugschroeven

Het voordeel van de cloud is volgens Cartner de mogelijkheid om het gebruik van een Kewill Move-applicatie tijdens minder drukke periodes terug te schroeven. “Dit is een waardevolle functie om kosten te besparen voor organisaties die opereren in een sterk seizoensgebonden markt. Klanten betalen alleen voor wat ze nodig hebben en wanneer ze het nodig hebben.”

Beveiliging cloud infrastructuur

Door de samenwerking met Amazon wil Kewill zijn positie op het gebied van transportmanagementsoftware en –diensten versterken. De beveiliging en het beheer van de Amazon-cloudinfrastructuur geeft klanten, zo meldt het bedrijf, meer vertrouwen in het uitvoeren van bedrijfskritische functies op het Move-platform.

Reageer op dit artikel