nieuws

Voedselproducent wil ambities realiseren met ERP

Supply chain

Voedselproducent wil ambities realiseren met ERP

Total Product Nordic start met de uitrol van een ERP in alle vestigingen van het bedrijf in Europa, zo ook de Nederlandse locatie in Rotterdam. De producent en distributeur van verse voedselproducten implementeert Infor M3.

Het bedrijf, naar eigen zeggen één van de grootste spelers binnen Europa als het gaat om de import van overzees fruit, wil met behulp van het Infor M3 ERP-systeem zijn groeiambities realiseren.

Administratieve processen en managementinformatie

De onderneming geeft aan te hebben gezocht naar een ERP-pakket waarmee het het inzicht kan vergroten in de activiteiten buiten de landsgrenzen. Ook wil het met behulp van het IT-systeem de administratieve processen vergemakkelijken en de management informatie verbeteren.

‘Snel versturen van facturen’

Tom Stengade, CFO bij Total Produce Nordic. “Accuratere en transparantere informatie over producten van buiten onze landsgrenzen en eenvoudigere processen, zoals het snel kunnen versturen van facturen naar andere vestigingen van de Total Produce group, zullen ons helpen onze groeiambities te realiseren en een sterke marktpositie te verwerven.”

Voedingsmiddelensector

M3 is het ERP-pakket waarmee leverancier Infor zich onder andere richt op de voedingsmiddelensector. In 2014 is op Logistiek.nl onder andere dit artikel over M3 verschenen.

Reageer op dit artikel