nieuws

SAP-partners: awards VCD en Ciber en cijfers voor Ctac

Supply chain

SAP-partners: awards VCD en Ciber en cijfers voor Ctac

VCD Business Intelligence en Ciber Nederland melden dat ze tijdens de uitreiking van de jaarlijkse SAP-awards in de prijzen zijn gevallen. Een andere SAP-partner, Ctac, zag de omzet in 2014 stijgen, ondanks volgens CEO Henny Hilgerdenaar lastige ICT services markt.

De SAP-award voor ‘Best Business Analytics Platform SAP Value Added Reseller 2014’ ging naar VCD Business Intelligence. Dit bedrijf is Gold Partner van de Duitse softwareontwikkelaar. VCD zet IT-tools van SAP en Qlik regelmatig in binnen onder andere de sectoren retail, industrie en logistiek.

‘Beste SAP Partner Nederland’

Ciber meldt dat het een award heeft gekregen voor ‘Beste SAP Partner’ in Nederland. De Softwareontwikkelaar en zijn partner werken al ruim twintig jaar samen. In 2014 heeft Ciber naar eigen zeggen een transitie doorgemaakt van een lokale speler naar een bedrijf dat de eigen ERP en IT-expertise ook wereldwijd inzet. Ciber is als SAP-partner vooral sterk in IT-services op het gebied van Customer Engagement Management, Supplier Relationship Management, ERP, HANA en Enterprise Content Management.

Aanvullend aan deze awards zijn er meer uitgereikt. Dit is de volledige lijst met winnaars:

Best SAP Cloud Services Provider 2014: Deloitte Consulting

Best SAP Business One New Names Value Added Reseller 2014: AGION

Fastest Growing SAP Value Added Reseller 2014: Quinso

Customers’ Choice SAP Partner 2014: INDICIA

Best SAP Teaming Partner 2014: Accenture

Best SAP Business One Innovation Adoption Partner 2014: Domani Business Solutions

Best Business Analytics Platform SAP Value Added Reseller 2014: VCD Business Intelligence

Best SAP HANA Platform Adoption Partner 2014: Capgemini Nederland

Best SAP Cloud Value Added Reseller 2014: Ctac

Best SAP Business One Value Added Reseller 2014: AGION

Best SAP Innovation Partner 2014: Centric Netherlands

Best SAP Partner Managed Cloud 2014: Launch!

Best SAP Value Added Reseller 2014: Ciber Nederland

Jaarcijfers 2014 Ctac

Weer een andere partner van SAP, het in Den Bosch gevestigde Ctac, meldde dat het in 2014 een hogere omzet heeft behaald dan in 2013. “In 2014 is de opgaande lijn verder gecontinueerd ondanks dat er nog steeds sprake was van een lastige ICT services markt”, aldus bestuursvoorzitter Henny Hilgerdenaar.

‘Verwachten in 2015 hoger resultaat’

De netto-omzet steeg volgens Ctac in 2014 met 8,3 procent van 77,0 miljoen euro naar 83,4 miljoen euro. Dit resulteerde in een winstgroei van 51 procent naar 1,7 miljoen euro over het afgelopen jaar. De gerealiseerde progressie vormt volgens Hilgerdenaar een goed uitgangspunt om de opgaande lijn in 2015 verder voort te zetten: “Voor heel 2015 verwachten we daarom een hoger resultaat dan in 2014.”

Reageer op dit artikel