nieuws

Infor maakt SCE-applicatie geschikt voor de cloud

Supply chain

Infor maakt SCE-applicatie geschikt voor de cloud

Softwareleverancier Infor heeft haar Supply Chain Execution tool voorzien van een update én deze geschikt gemaakt voor gebruik vanuit de cloud. In de software zijn applicaties voor warehouse management, labor management, 3PL Billing en transportmanagement geïntegreerd.

Deze versie 10.4 van de SCE-software is zodoende on-premise en in de cloud beschikbaar en moet gebruikers ondersteunen bij het managen van voorraden, het beheren van de beschikbare opslagruimte en de inzet van personeel, terwijl het tegelijk de supply chain processen van een onderneming stroomlijnt.

Ming.le en middleware-platform ION

In versie 10.4 hebben eindgebruikers van de software toegang tot andere Infor-applicaties zoals het samenwerkingsplatform Ming.le en het middleware-platform ION. Aanvullend aan de genoemde mogelijkheden beschikt deze versie, evenals in versie 10.3, ook over specifieke functionaliteit voor het managen van kleine zendingen (Small Parcel Shipping). Verder beschikt de software over Business Intelligence Dashboards, waarmee gebruikers klantspecifieke dashboards kunnen maken.

Gebruiker Damco

Logistiek dienstverlener Damco is een gebruiker van de Infor Supply Chain Execution software. In 2014 was hierover een bericht te lezen op Logistiek.nl.

Reageer op dit artikel