nieuws

Rabelink Logistics versnelt EDI-koppelingen

Supply chain

Rabelink Logistics versnelt EDI-koppelingen

Rabelink Logistics kan door de implementatie van ‘ Enterprise Service Bus’ sneller dan voorheen EDI-koppelingen leggen met klanten en data uitwisselen tussen het eigen WMS- en TMS-systeem en dat van partners.

De implementatie van de Enterprise Service Bus van Yellow Star zorgt voor een versnelling in het leggen van EDI-koppelingen met zowel collega logistiek dienstverleners als opdrachtgevende verladers. Tijdwinst was het belangrijkste argument om deze stap te zetten. IT-manager Tino Bömer: “Waar we eerder tot enkele weken nodig hadden voor het aanmaken van een EDI-koppeling, is dit nu binnen maximaal enkele dagen voor elkaar.”

Pilotproject

Rabelink Logistics startte de implementatie via een pilotproject met Fiege. Deze tests zijn succesvol verlopen. Bömer verwacht dat vanaf begin 2015 de hele Rabelink-organisatie zal profiteren van de uitrol.

combinatie van ICT en logistiek. Yellowstar Solutions is gevestigd in Barendrecht en werkt nauw samen met partners als Ortec, Transics en AFAS.

Reageer op dit artikel