nieuws

Factory Track ondersteunt productie en logistiek

Supply chain

Factory Track ondersteunt productie en logistiek

Infor lanceert de Factory Track tool, software die producenten zou moeten helpen bij het beter afstemmen van bedrijfs- en fabrieksplannen. De Factory Track bevat drie modules: Warehouse Mobility, Time Track en Shop Floor.

De gelanceerde software is gebouwd voor gebruik in de cloud, iets waar Infor als bedrijf overigens sterk op inzet, en ontwikkeld met behulp van applicatieontwikkelplatform Mongoose. Dit platform komt eveneens uit de stal van de leverancier. Factory Track zou bedrijven eenzelfde gebruikerservaring moeten bieden als het geval is bij consumentensoftware.

Inzicht in magazijn en werkvloer

De tool is voorzien van drie modules: Warehouse Mobility, Time Track en Shop Floor. Hiermee wil de leverancier fabrikanten de mogelijkheid bieden om hun operationele efficiency te verbeteren en meer inzicht geven in hun magazijn en de werkvloer.

Warehouse Mobility

Warehouse Mobility is een real-time voorraadbeheermodule die inzicht moet geven in de materiaalstroom en de interne verplaatsingen. Ook automatiseert deze de in- en outbound logistiek. De tool zou het voorraadbeheer vereenvoudigen, het verzamelen van gegevens automatiseren en fouten en voorraadafschrijvingen elimineren.

Time Track

Time Track verzamelt de hoeveelheid gewerkte uren en is voorzien van een loonverwerkingmogelijkheid voor de in het bedrijf aanwezige salarisapplicaties. Time Track zou fabrikanten assisteren bij het synchroniseren van het personeelsbestand met de productieactiviteiten. Dit dient ter ondersteuning voor het aanpassen van de productiviteit en controleren van de arbeidskosten.

Shop Floor

Shop Floor automatiseert zowel de uitvoering van productieschema’s als de verzendactiviteiten. Ook maakt het een papierloze manier van werken op de werkvloer mogelijk. Dit kan volgens Infor resulteren in een beter overzicht en verhoogde procescontrole.

Reageer op dit artikel