nieuws

Scenter op 1 in Top 10 supply chain bureaus

Supply chain

Scenter op 1 in Top 10 supply chain bureaus

Scenter, Altran en Eurogroup Consulting zijn volgens Nederlandse managers de beste adviesbureaus van Nederland op het gebied van supply chain en logistiek. Dat blijkt uit de lijst ‘MT100 Beste Adviesbureaus van Nederland 2014’ van zakenblad Management Team.

Jaarlijks doet Management Team onderzoek naar de tevredenheid van Nederlandse managers over zakelijke dienstverleners en organisatieadviesbureaus. De tevredenheidsranking kent winnaars in tien categorieën, waaronder de categorie ‘Supply Chain en Logistiek’.

Meer dan 600 managers die de afgelopen jaren betrokken zijn geweest bij het inhuren van een adviesbureau hebben dit jaar deelgenomen aan het MT100 onderzoek.

De beste supply chain adviesbureaus zijn:

  1. Scenter
  2. Altran
  3. Eurogroup
  4. Deloitte
  5. Capgemini
  6. IG&H
  7. KPMG
  8. Berenschot
  9. PWC
  10. The Hackett Group

Factoren waarop de bureaus zijn beoordeeld zijn zaken als flexibiliteit, tijdplanning, budgetbewaking en inhoudelijke kennis. Uiteindelijk bepaalt de algehele klanttevredenheid de lijst. De MT100 ranking kent ook winnaars in andere categorieën waaronder HRM, Organisatieadvies en Strategie.

Reageer op dit artikel