nieuws

Groeneveld implementeert nieuw ERP-pakket

Supply chain

Groeneveld implementeert nieuw ERP-pakket

Groeneveld Groep, leverancier van onder meer automatische vetsmeer- en oliemanagement- en veiligheidssystemen, voor de transportbranche heeft een nieuw ERP-oplossing geïnstalleerd in zijn Italiaanse fabriek. De 25 andere vestigingen volgen.

Groeneveld heeft het ERP-pakket Infor LN Automotive op de productielocatie in Italië succesvol afgerond. De uitrol van Infor LN Automotive wordt nu voortgezet bij de meer dan 25 andere vestigingen verspreid over meer dan 20 landen.

Eisen

De nieuwe ERP-oplossing is noodzakelijk om te blijven voldoen aan de complexe eisen van de leveranciers en in te kunnen blijven spelen op de wensen van eigen vestigingen. De  gestandaardiseerde ERP-oplossing die snelheid, flexibiliteit en transparantie biedt die eigenschappen.

Beslissingen

Infor LN Automotive helpt Groeneveld de transparantie te vergroten en de wereldwijde logistieke zichtbaarheid te verbeteren. Hierdoor kan het bedrijf sneller beslissingen nemen. Dat moet bijdragen aan het realiseren van de internationale groeiplannen en de optimalisatie van de bedrijfsprocessen.

Uitrol

Groeneveld Groep is een mondiaal opererende onderneming met meer dan 30 eigen vestigingen in 22 landen, een productiebedrijf in Italië en diverse logistieke hubs op verschillende continenten. De onderneming levert haar producten zowel voor de na-markt als voor eerste montage door toonaangevende producenten van trucks en trailers, bussen en grondverzet- en bouwmachines.

Reageer op dit artikel