nieuws

Active Ants neemt fulfillment Neckermann.com over

Supply chain

Active Ants neemt fulfillment Neckermann.com over

Het online warenhuis Neckermann.com, dat vorige week nog een doorstart maakte, besteedt per direct al haar fulfilmentactiviteiten uit aan Active Ants.

Neckermann.com is doorgegaan in een sterk afgeslankte vorm en gaat onderdelen zoals ICT en fulfillment uitbesteden aan externe partners. Active Ants gaat de fulfillment uitvoeren.

Overbrengen artikelen

Een dag na het faillissement draaide Active Ants de complete operatie door in de magazijnen van Neckermann in Zeeland. De komende weken worden de artikelen langzaam overgebracht naar de magazijnen van Active Ants in Lopik. Het E-fulfilmentbedrijf is onlangs gestart met het gebruik van Google Glass als orderpick-hulpmiddel.

Faillissement

Na het Duitse moederbedrijf in 2012 werd vorige week dinsdag ook de Nederlandse en Belgische afdelingen van postorderbedrijf Neckermann failliet verklaard. Het bedrijf heft een doorstart gemaakt in afgeslankte vorm. De nieuwe directie van Neckermann wil met Neckermann.com op termijn toe te groeien naar een top 5-positie in de Nederlandse e-commerce markt.

Reageer op dit artikel