nieuws

Stephen Verburg is 5e weekwinnaar Voorraadtest

Supply chain

Stephen Verburg is 5e weekwinnaar Voorraadtest

Stephen Verburg (24), student Operations Management & Logistics aan TU/e in Eindhoven heeft deze week de hoogste score behaald in de Nationale Voorraadtest van Slimstok. Wie is hij, wat zijn z’n ambities en wat vindt hij interessant aan voorraadbeheer?

Naam: Stephen Verburg

Leeftijd: 24 jaar

Studie: Bachelor – Mechanical Engineering (TU/e), Master – Operations Management & Logistics (TU/e), Honors Program – Design of Logistics Management Systems (TU/e)

Afstudeeropdracht: Start deze zomer met zijn afstudeeropdracht ‘Integrated Production & Distribution Planning’ bij Hilti in Liechtenstein.

Waarom heb je deelgenomen aan de test?

“Nadat ik mijn aanmelding voor de Slimstock studiebeurs had ingestuurd, werd ik gewezen op de test. Zo’n uitdaging is natuurlijk altijd leuk!”

Wat heb je met voorraadbeheer?

“Het maken van slimme ontwerpkeuzes en trade-offs tussen kosten en servicegraad vind ik een interessante uitdaging waar technologie, business en logistiek samen komen. Mijn Master concentreert zich op de onderliggende wiskundige principes en modellen die helpen bij het maken van dergelijke keuzes in de praktijk.”

Wat zijn je ambities?

“Mijn doel is om maart 2015 af te studeren. Daarna lijkt het me erg interessant om mijn carrière breed te starten met een internationaal management traineeship in Supply Chain Management. Hierbij zoek ik een combinatie van operations management, project management en consulting om de steile leercurve van de universiteit en mijn stages door te zetten.”

Reageer op dit artikel