nieuws

Bas de Vries is 4e weekwinnaar Voorraadtest

Supply chain

Bas de Vries is 4e weekwinnaar Voorraadtest

Logistiek student Bas de Vries (22) haalde 16 punten met de Nationale Voorraadtest. Daarmee is hij de vierde weekwinnaar geworden.

Naam: Bas de Vries

Leeftijd: 22 jaar

Studie: Master student Operations Management & Logistics aan de TU Eindhoven

Stage: “Bij TNO loop ik 1 dag per week stage en ben ik bezig met hoe transport van containers met binnenvaart efficiënter kan. Dat heeft niet direct van doen met voorraadbeheer. Mijn afstudeeropdracht zal in het verlengde liggen van mijn stage alleen dan bij een inlandterminal. Albert Veenstra is mijn mentor.”

Waarom deelgenomen aan de test?

“Ik ben geïnteresseerd in alles wat met de supply chain te maken heeft. Een belangrijk deel daarvan is voorraad. Uit pure nieuwsgierigheid heb ik meegedaan aan de test. Ik was verrast dat ik met 16 punten weekwinnaar ben geworden.”

Wat heb je met voorraadbeheer?

“Ik vind het vooral interessant dat er veel facetten bij elkaar komen, de klantvraag, operations en logistiek.”

Wat zijn je ambities?

“Ik wil iets in de supply chain gaan doen. Consultancy of bij een multinational. Zit er dik in dat voorraadbeheer daar ook onderdeel van uit maakt.”

Over de Nationale Voorraadtest

De Nationale Voorraadtest is een initiatief van Slimstock, specialist in voorraadoptimalisatie, en Logistiek.nl. De algehele winnaars van de test worden uitgenodigd voor de Nationale Voorraaddag op 19 juni in Putten. Ben je student en wil je ook deelnemen aan de test? Klik hier en doe mee!

Lees hier wie er nog meer weekwinnaar waren.

Reageer op dit artikel