nieuws

ABB ondersteunt gecentraliseerde supply chain met cloud-oplossing

Supply chain

ABB ondersteunt gecentraliseerde supply chain met cloud-oplossing

ABB, leverancier van energie- en automatiseringstechnologie voor nutsbedrijven, tekent een nieuw wereldwijd contract voor het gebruik van een cloud-oplossing van Amber Road. De succesvolle implementatie in Zwitersland wordt nu vervolgd met een wereldwijde uitrol.

De overeenkomst die ABB en Amber Road hebben gesloten, is een uitbreiding op de bestaande implementatie bij ABB Zwitserland. Het maakt het voor vestigingen van ABB wereldwijd mogelijk om ‘landed cost-analyses’ en inkoopbeslissingen te optimaliseren. Het contract omvat ook een wereldwijde licentie voor Global Product Master (GPM) van Amber Road. Dit onderdeel voorziet in een gecentraliseerde opslag voor Harmonised Schedule-classificatie (HS) en andere import- en exportdata. De wereldwijde livegang van de oplossing van Amber Road bij ABB staat gepland voor het eerste kwartaal van 2014.

Versterken import- en exportprocessen

De uitrol omvat het inzetten van nieuwe online tools voor het coördineren van het trade-management bij dochterondernemingen en vestigingen van ABB, het versterken van de import- en exportprocessen en het maximaliseren van de voordelen van voorkeursprogramma’s, zoals vrijhandelsovereenkomsten.

De ABB-groep koos voor de cloud-oplossing van Amber Road vanwege de uitgebreide handelsinformatiedatabase Global Knowledge®, de functies en het snelle implementatieproces.

Reageer op dit artikel