nieuws

Penske Logistics gaat scm upgraden met hulp JDA

Supply chain

Penske Logistics gaat scm upgraden met hulp JDA

Penske wil zijn technologische capaciteiten op het gebied van supply chain management en logistiek verbeteren. Hiervoor heeft de mondiale, logstieke dienstverlener de hulp ingeroepen van JDA.

Penske Logistics gaat wereldwijd JDA Warehouse Management en JDA  Warehouse Labor Management-oplossingen implementeren. Door de systemen kan Penske werken aan geavanceerde upstream transportplannen met inzicht in magazijnbeperkingen zoals laad- en losplanning, arbeid- en magazijncapaciteit.

Met de deal is twintig miljoen dollar gemoeid en moet de bestaande infrastructuur versterken zodat Penske voorop blijft lopen in de ontwikkelingen op het gebied van supply chain-technologie, aldus Marc Althen, president van Penske Logistics.

Penske Logistics beheert momenteel meer dan 1,7 miljoen vierkante meter magazijnruimte voor klanten wereldwijd. De start van de implementatie van de systemen is gepland voor het eerste kwartaal van 2014

Reageer op dit artikel