nieuws

Media Logistics gaat logistiek verzorgen voor NDC Mediagroep

Supply chain

Media Logistics gaat logistiek verzorgen voor NDC Mediagroep

Media Logistics en NDC Mediagroep hebben een meerjarig contract afgesloten voor de fulfilment van de webwinkelorders van NDC Mediagroep. Voortaan worden bestellingen van consumenten op de websites van Dagblad van het Noorden, de Leeuwarder Courant en de algemene webshop Noordz.nl door Media Logistics verwerkt, verzameld en verzonden.

NDC Mediagroep is uitgever van onder andere Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant. Daarnaast exploiteert het bedrijf verschillende webwinkels, met diverse producten van groot tot klein. De webshops van NDC Mediagroep zijn een online warenhuis, met krantgerelateerde producten. Door samen te werken met Media Logistics wil het bedrijf haar groeiambities op het gebied van e-commerce waarmaken.

Totale traject van fysieke distributie
Voortaan worden weborders van Dagblad van Noorden (www.dvhn.nl), Leeuwarder Courant (www.lc.nl) en de algemene webshop Noordz.nl (www.noordz.nl) door Media Logistics verwerkt en de bestelde producten verzameld en verzonden. Media Logistics is de logistieke spil van familiebedrijf Audax, en is gespecialiseerd in het totale traject van fysieke distributie van media- en aanverwante producten, van opslag tot transport en fulfilment.

Ambitie op het gebied van e-logistics
Media Logistics verzorgde tot nu toe voornamelijk de logistiek voor bedrijven actief in de mediasector. “Door samen te werken met NDC Mediagroep zetten wij onze kennis en expertise nu ook in voor het verzorgen van de logistiek voor andere producten dan mediaproducten”, aldus Raymond Cools, directeur Media Logistics.nl. “Daarmee zetten we een stap in de ambitie die we hebben op het gebied van e-logistics.”

Lees ook:
Vijf winnaars ‘Logistiek manager van het Jaar’ over hun vak
Media Logistics bouwt klantenportaal
Media Logistics neemt warehouse in gebruik

Reageer op dit artikel