nieuws

Groeneveld rolt automotive ERP uit

Supply chain

Groeneveld rolt automotive ERP uit
Groeneveld Transport Efficiëncy Infor ERP

Groeneveld Transport Efficiency is gestart met de implementatie van Infor10 Automotive. De ERP-software moet het bedrijf helpen bij het verbeteren van zijn bedrijfsprocessen en ook moet de implementatie de internationale groeiplannen en standaardisatie ondersteunen.

Groeneveld Transport Efficiency, bekend als leverancier van onder andere automatische vetsmeer-, oliemanagement- en veiligheidssystemen én het bedrijf achter de IT-oplossingen van Greencat, implementeert meerdere Infor systemen. Zo rolt het bedrijf wereldwijd Infor10 ERP Enterprise, Infor10 ION, Infor10 Barcode, Infor10 Automotive Information Exchange en Infor10 PLM Discrete uit.

Terugdringen aantal softwareleveranciers
De keuze voor slechts Infor IT-oplossingen zou moeten zorgen voor een betere beheersbaarheid van de softwareomgeving. Nu zijn er verschillende oplossingen van meerdere leveranciers in gebruik. In een bericht van Computable is te lezen dat de uitrol wordt gestart in Nederland en op een productielocatie in Italië. Daarna volgen de andere bedrijfsonderdelen. Groeneveld is in dertig landen aanwezig.

Reageer op dit artikel