nieuws

Brede uitrol supply chain software Itella Logistics

Supply chain

Brede uitrol supply chain software Itella Logistics

Itella Logistics, een logistiek dienstverlener met tientallen magazijnen in Europa, gaat verschillende softwareoplossingen van Manhattan Associates implementeren. Itella heeft Finse roots en magazijnen in acht Europese landen, met name in Noord-Europa en Rusland.

Itella Logistics heeft voor de software de keuze laten vallen op een aantal oplossingen uit het Scope-portfolio van Manhattan Associates. Meer precies zal het WMS, Supply Chain Intelligence, Labour Management en Slotting Optimization gaan implementeren. De logistiek dienstverlener denkt met de software zijn klanten beter dan voorheen te kunnen bedienen.

Aanwezigheid in acht landen
Die klanten van Itella bevinden zich in de landen Denemarken, Estland, Finland, Letland, Litouwen, Noorwegen, Rusland en Zweden. Via een partnernetwerk worden diensten wereldwijd aangeboden. Itella is een onderdeel van de Itella Group. In 2011 was de netto-omzet van Itella Logistics 732 miljoen euro en werkten er 7.100 mensen.

 

Lees ook

Forever Direct EU verandert distributiestrategie radicaal (Nieuws, 1 mei 2012)

Recordomzet voor WMS-leverancier Manhattan Associates(Nieuws, 2 feb 2012)

Robuuste supply chains essentieel voor hi-tech(Dossier, 29 mei 2012)

Reageer op dit artikel