nieuws

The Fresh Connection gaat naar Brazilië

Supply chain

The Fresh Connection gaat naar Brazilië
The Fresh Connection gaat naar Brazilië

Werving- en selectieorganisatie Inspired-Search en het Braziliaanse adviesbedrijf Trans4Mar worden gezamenlijk de partner van The Fresh Connection in Brazilië. Aan de wereldwijde 2012 competitie, die in maart volgend jaar zal starten, zal het Braziliaanse team deelnemen.

Inspired-Search is al enkele jaren een actieve sponsor van The Fresh Connection in Nederland. Voor het bedrijf is dit een belangrijke strategische keuze om zichzelf nog beter in de Braziliaanse markt te positioneren als een, in supply chain management gespecialiseerde, executive search organisatie.
Volgens Edwin Tuyn van Inspired Search wordt de Braziliaanse markt steeds belangrijker, naast de thuismarkt in Nederland en de activiteiten in andere Europese landen.

 

Learning experience

Ook volgens Trans4mar, een jonge en enthousiaste advies- en trainingsorganisatie gericht op supply chain management, is The Fresh Connection een uitstekende ‘learning experience’ voor Braziliaanse supply chain organisaties. Trans4mar, met ervaren consultants, is tevens  een APICS Authorised Education Provider. The Fresh Connection is een perfecte aanvulling op hun huidige portfolio.

 

Wereldwijd

The Fresh Connection wordt steeds meer een wereldwijd fenomeen. Naast de diverse Europese landen zoals Nederland,  België, Duitsland, Frankrijk, UK en Denemarken nemen ook teams uit Australië en Zuid-Afrika deel aan de wereldwijde 2012 competitie.

 

Reageer op dit artikel