nieuws

Faber Halbertsma benoemt nieuwe productiedirecteur

Supply chain

Faber Halbertsma benoemt nieuwe productiedirecteur
Harold Roelofs

Palletproducent en -pooler Faber Halbertsma Groep uit Eck en Wiel heeft Harold Roelofs (47) benoemd tot internationaal productiedirecteur.

Harold Roelofs (foto) is in zijn nieuwe functie bij de palletproducent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van een efficiënt productieproces voor alle productievestigingen in Europa. Hij heeft ruim tien jaar internationale ervaring als directeur Operations in meerdere industriebranches, variërend van FMCG tot Food, Media en Machinebouw. De nieuwe productiedirecteur neemt veel kennis en ervaring mee op het gebied van productie, supply chain, logistiek en procurement.

 

CV

Zo werkte Roelofs als interim Change Manager bij Bollegraaf recycling machinery en was hij actief als Chief Production Officer bij Infinitas Learning. Eerder vervulde Roelofs de functie van directeur Operations bij Noordhoff Uitgevers en Johma Salades. Daarvoor heeft hij onder meer gewerkt bij bedrijven als Texas Instruments, Hollandse Signaalapparaten, Philips DAP en Friesland Dairy Foods, in functies variërend van projectmanager, kwaliteitsmanager tot logistiek manager.

 

Doelstelling

"Ik zie het als een uitdaging om in een nieuwe branche mijn ervaringen op het gebied van productie, inkoop en logistiek te kunnen delen", verklaart Roelofs. "Mijn doel is onder andere om samen met de kennis van de Faber Halbertsma Groep het productieproces en de supply chain verder te optimaliseren en de synergie tussen de verschillende bedrijven te vergroten door schaalvoordelen nog beter te benutten." Faber Halbertsma Groep rekent zich tot de grootste palletproducent van Nederland en is samen met palletverhuurbedrijven IPP Logipal en PRS het op één na grootste bedrijf voor palletpooling in Europa.

Reageer op dit artikel