nieuws

Producent Duo Penotti implementeert supply chain-software

Supply chain

Producent Duo Penotti implementeert supply chain-software
Peeters Produkten implementeert M3 van Lawson

Foodproducent Peeters Produkten is gestart met de implementatie van nieuwe supply chain-software waarmee het sneller kan reageren op ontwikkelingen in de markt. De producent van A-merken als Duo Penotti en Pastachoca wil met het nieuwe ERP voorop lopen op het vlak van EDI en Tracking & Tracking.

In februari van dit jaar maakt Peeters de definitieve keuze voor het ERP-pakket M3 van leverancier Lawson. Deze wordt aangevuld met Business Intelligence-software van IBM-cognos. De implementatie wordt gedaan door consultancybureau en Lawson-partner Alfa Beta Solutions.

 

"We hebben er ’t volste vertrouwen in dat Alfa-Beta Solutions

ons gaat helpen om onze business nog beter te doen. Hopelijk kunnen we best business practices die Alfa-Beta Solutions in huis heeft zo snel als mogelijk gaan benuttten", aldus Ger Erkelens, CFO bij Peeters Produkten.

 

Inkoop en afzet continu in beweging

Door continue innovaties heeft Peeters Produkten uit Roosendaal zijn afzetmarkt voor chocolade- en hazelnootpasta’s afgelopen jaren sterk weten te uit te breiden. Met ongeveer tachtig medewerkers opereert het in een zeer dynamische markt, waar zowel afzet als inkoop continu in beweging zijn. Met nieuwe software moet het sneller kunnen reageren en anticiperen op vragen uit en ontwikkelingen in de markt.

 

Vorige week kwam softwareleverancier Lawson in het nieuws door een overnamebod dat concurrent Infor deed op het bedrijf.

Reageer op dit artikel