nieuws

DailyFresh benoemt Niels Sneek als managing director

Supply chain

DailyFresh benoemt Niels Sneek als managing director
Niels Sneek DailyFresh

DailyFresh Logistics, specialist in transport & logistiek van groenten en fruit, heeft Niels Sneek (38) benoemd tot managing director. Vanaf eind 2005 was Sneek werkzaam als director Sales & business development bij Jan de Rijk Logistics.

Niels Sneek heeft Economie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, met als specialisatie Vervoers- en Haveneconomie. Na zijn studie heeft hij zijn eerste ervaring opgedaan in de sector, waarna hij tot 2005 werkzaam is geweest bij Nolan, Norton & Co. als consultant op het gebied van strategisch advies en implementatie. Daarna ging hij bij Jan de Rijk aan de slag.  

 

Vanuit de aandeelhouders van DailyFresh Logistics, te weten Visbeen, Post-Kogeko en Norfolkline is verheugd gereageerd op de komst van Niels Sneek. Volgens een van de woordvoerders: "Niels Sneek brengt veel kennis en ervaring mee op het gebied van Europese transport, distributie en logistiek. In zijn laatste functie bij Jan de Rijk Logistics heeft hij nieuwe logistieke concepten geïntroduceerd, waaronder in geconditioneerd vervoer en distributie. Daarnaast zijn wij overtuigd van zijn ervaring en talenten om de strategie van DailyFresh Logistics verder richting en invulling te gaan geven ".
    

Vooruitstrevend

Sneek: "DailyFresh Logistics is een uniek bedrijf. Sinds de oprichting in 1998 heeft de onderneming op met name de Engelse en Ierse markten een sterke positie opgebouwd. Daarnaast tonen de ontwikkelingen van de afgelopen jaren, zoals de nieuwe vestigingen in Duinkerken en Venlo en de verhuizing naar de nieuwe locatie in Maasdijk, aan dat het bedrijf vooruitstrevend is en sterk gericht is op het benutten van nieuwe kansen in de markt.  Door de commerciële-  en operationele slagkracht van de onderneming verder uit te bouwen, inclusief de samenwerking met bestaande partners, moet het voor DailyFresh Logistics mogelijk zijn haar vleugels in Europa verder uit te slaan."

  

Nieuwe focus

DailyFresh Logistics heeft vorige week op de beurs Fruit Logistica in Berlijn de eerste stappen van haar nieuwe strategische focus gepresenteerd. Met de introductie van het concept "Chain control in Fresh produce" zal DailyFresh Logistics zich de komende jaren nog sterker gaan richten op het leggen van de verbinding tussen klant, product en markt en het als logistieke dienstverlener aanbieden van een op maat gesneden oplossing richting de verschillende versketens.

Reageer op dit artikel