nieuws

Oerlemans Foods in fases live met QAD ERP

Supply chain

Oerlemans Foods in fases live met QAD ERP
Oerlemans Foods in fases live met QAD ERP

Oerlemans Foods is live gegaan met de nieuwste versie van QAD’s Enterprise Applications ERP. De producent en leverancier van verse ingevroren groenten, fruit en aardappelproducten, onderdeel van VION, heeft eerst de Nederlandse vestigingen live laten gaan met het ERP, de internationale rollout volgt in fase twee.

 

Oerlemans Foods is inmiddels op het hoofdkantoor en op de productievestigingen Broekhuizenvorst en Waalwijk live met QAD Enterprise Application 2008. Net als op alle buitenlandse verkoopkantoren. De implementatie van het ERP op deze vestigingen viel in fase 1 van het project. Fase 1 is ook bedoeld als opmaat voor de verdere uitrol naar andere (productie-) vestigingen. In fase 2 zal Oerlemans Foods de applicatie uitrollen naar de twee productievestigingen die het bedrijf heeft in Polen. Oerlemans gebruikte voor de overstap op deze meest recente versie van het ERP al de softwareoplossing van QAD.

Reageer op dit artikel