nieuws

Chocoladeproducent Kinnerton voert grote ERP-upgrade uit

Supply chain

Chocoladeproducent Kinnerton voert grote ERP-upgrade uit
Chocoladeproducent Kinnerton voert grote ERP-upgrade uit

Chocoladeproducent Kinnerton heeft de bestaande bedrijfssoftware up-to-date gebracht omdat het daarmee verwacht operationele kosten te kunnen drukken in haar internationale supply chain. Kinnerton, een Britse chocoladeproducent, stapt over op de laatste versie van QAD Enterprise Applications (ERP).

Kinnerton voerde de omvangrijke update uit in drie maanden. Met die implementatietijd is het bedrijf naar eigen zeggen zeer tevreden. Een van de belangrijkste redenen voor de chocoladeproducent om over te stappen op de laatste versie van de bedrijfssoftware was dat in deze versie een aantal zaken zijn aangepast die het de gebruikers van het systeem makkelijker maakt met het ERP te werken.

Kakelverse QAD
Een voorbeeld daarvan is de kakelverse QAD .NET gebruikersinterface. De implementatie is verzorgd door de afdeling Global Services van de softwareleverancier.

Reageer op dit artikel