nieuws

Koninklijke Sanders koopt ERP voor groei en SCM

Supply chain

Koninklijke Sanders koopt ERP voor groei en SCM
Koninklijke Sanders implementeert ERP-oplossing

Koninklijke Sanders is bij haar zoektocht naar een softwarepakket dat de groeidoelstellingen van het bedrijf zou ondersteunen uitgekomen bij QAD. Sanders heeft van deze ERP-leverancier het pakket Enterprise Applications 2008 gekoppeld aan Enterprise Financials aangeschaft.

Koninklijke Sanders, een producent van personal care-artikelen, was daarmee volgens de leverancier van de software de eerste klant die deze beide oplossingen tegelijk implementeerde. En dat duurde relatief gezien niet eens zo heel lang. Gestart werd er met de implementatie in november 2007, de oplevering vond vijf maanden later plaats (maart dit jaar).

 

Logistieke reden naast financiële

De producent had naast financiële noodzaak ook een logistieke reden om voor een nieuwe ERP-oplossing te kiezen. Koninklijke Sanders heeft zich tot doel gesteld om de bedrijfsprocessen te stroomlijnen en het supply chain management te verbeteren.

 

Naast de eerdergenoemde bedrijfsoplossingen implementeerde het bedrijf nog drie andere modules: QAD.NET User Interface, EDI eCommerce en de warehousing-module.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel