nieuws

Meubelfabrikant vergroot leverbetrouwbaarheid met nieuw ERP

Supply chain

Meubelfabrikant vergroot leverbetrouwbaarheid met nieuw ERP
Kantoormeubelenfabrikant vergroot leverbetrouwbaarheid met nieuw ERP

Voortman Kantoormeubelen heeft onlangs gekozen voor de ERP-software Prodin-P3 Suite. De producent van kantoormeubelen wil de logistieke bedrijfsprocessen verbeteren om zo de leverbetrouwbaarheid te vergroten. Het bedrijf maakt al 15 jaar gebruik van de voorloper van Prodin-P3, namelijk Prodin-P2.

Belangrijke argumenten voor de keuze van de vernieuwde Prodin software waren de automatische conversie en het vertrouwen in de ondersteuning van softwareleverancier Inter Access bij het (her)inrichten van de bedrijfsprocessen.

 

Processen in kaart gebracht

Bij de implementatie van de ERP-software is bewust gekozen voor een aanpak gericht op de optimalisatie van de administratieve en logistieke bedrijfsprocessen. Daarvoor hebben Voortman en Inter Access gezamenlijk de afgelopen maanden de processen in kaart gebracht en nieuwe procesmodellen gemaakt. Kernelementen in de nieuwe procesmodellen zijn communicatie met klanten, klantordergericht werken, lean “thinking” en doorlooptijdverkorting in de productie.

 

Planning

Het contract met Inter Access is op 20 november 2007 getekend. In januari 2008 gaat Voortman met de eerste fase operationeel. Het totale project zal eind 2008 zijn afgerond.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel