nieuws

Plastic gestroomlijnd met QAD

Supply chain

ERP-leverancier QAD voert bij Saint-Gobain Performance Plastics een upgrade van het bestaande ERP-platform MFG/PRO door.

Saint-Gobain Performance Plastics is een producent van polymeerproducten, zoals machinaal gevormde fluorpolymeren en siliconen voor medisch gebruik. Daarnaast produceert het bedrijf polymeren voor het bedekken van uiteenlopende materialen, waaronder magneetbanden, membranen en schuimrubber sluitingen.

De unit Performance Plastics heeft de QAD-oplossing al in gebruik voor centrale orderverwerking en verwacht dat de upgrade van MFG/PRO zal bijdragen aan een verbetering van bedrijfsprocessen, zoals verkoop en uitvoering, dienstverlening en ondersteuning, planning en productie en het beheer van productlevenscycli. Met QAD EDI Ecommerce wil de organisatie de samenwerking met supply chain-partners verbeteren. Door de implementatie van QAD Consignment Inventory verwacht het bedrijf meer inzicht over de beschikbaarheid van materialen en kunnen kosten voor opslag en aankoop flexibel worden vastgesteld.

Reageer op dit artikel