nieuws

Inter Access komt met vier branche-pakketten

Supply chain

SAP-partner Inter Access heeft op basis van SAP-software vier verschillende branche-oplossingen ontwikkeld. De oplossingen zijn bestemd voor bedrijven in de branches basis metaal, metalen producten, flexibele verpakkingen en sociale werkvoorzieningen. Daarnaast heeft Inter Access een aantal add-on’s ontwikkeld.

De vier nieuwe oplossingen zijn gespecialiseerde versies van Prodin-P5, het voorgeconfigureerde pakket van Inter Access voor machine- en apparatenbouwers. Deze oplossing is speciaal bedoeld voor kleine- en middelgrote bedrijven. De complexiteit van de SAP is sterk gereduceerd, zodat ook deze bedrijven kunnen profiteren van de software.
De vier oplossingen zijn:
-Prodin-P5 Mill, bestemd voor gieterijen, producenten van profielen, plaat en draad;
-Prodin-P5 Metal, bestemd voor producenten van kozijnen, metalen constructies, ketels, etc;
-Prodin-P5 Flexpack, bestemd voor producenten van verpakkingsmaterialen met bedrukking zoals draagtassen, zakken, folies, diepvriesverpakkingen, etc; -Prodin-P5 SW voor sociale werkplaatsen.
Verder heeft Inter Access een aantal add-ons ontwikkeld, bijvoorbeeld voor de koppeling tussen project- en productieplanning, planbordfunctionaliteit, specifieke rapportages en koppelingen naar barcodesystemen en e-mail.

Reageer op dit artikel