artikel

Webwinkel Vakdagen: Leading in digital commerce

Supply chain 637

Webwinkel Vakdagen: Leading in digital commerce

Op 18 en 19 januari 2017 vindt de 11e editie van de Webwinkel Vakdagen plaats in Jaarbeurs Utrecht. Ben jij klaar om je te onderscheiden in e-commerce? Verrijk jezelf dan in een inspirerende omgeving waar oplossingen en advies op het gebied van e-commerce centraal staan: van connected store, customer experience en conversie tot operations en analytics.

– Sponsored content door Webwinkel Vakdagen

Met namen als KLM, Pathé, Topvintage, Google, Bijenkorf, NS International, Greetz, Domino’s, Facebook en Bol.com in het programma legt de Webwinkel Vakdagen de lat weer hoog in 2017.

Persoonlijk programma
Blijf ik winstgevend wanneer ik voldoe aan de wensen van mijn klant (same-day delivery, gratis retouren, gratis verzending, ophalen retouren)? Hoe integreer ik verschillende verkoopkanalen met elkaar? Hoe zorg ik ervoor dat ik een efficiënte organisatie neerzet en kosten bespaar?

Door de opzet van het lezingenprogramma ben je zelf in de gelegenheid een programma samen te stellen dat aansluit bij jouw eigen situatie, interesses en vraagstukken.

Bekijk het volledige programma en meld je nu snel aan!

Kom gratis naar de Webwinkel Vakdagen en vind antwoord op vragen als:

  • Blijf ik winstgevend wanneer ik voldoe aan de wensen van mijn klant (same-day delivery, gratis retouren, gratis verzending, ophalen retouren)?
  • Hoe integreer ik verschillende verkoopkanalen met elkaar?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik een efficiënte organisatie neerzet en kosten bespaar?

Mis het niet!
Webwinkel vakdagenMet een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen verbreed en verdiep jij je e-commercekennis in één of twee dagen. De inspirerende sprekers dragen daar natuurlijk aan bij, maar wat kun je nog meer verwachten?

  • Advies van één van de vele experts op de beursvloer.
  • Netwerken en ervaringen uitwisselen met 11.000 vakgenoten.
  • Passend programma voor zowel de startende ondernemer als de e-commerceprofessional.

Kortom, de ideale gelegenheid om jouw online kennis te vergroten. Meld je gratis aan voor de Webwinkel Vakdagen 2017!

Reageer op dit artikel