artikel

Webwinkel Vakdagen: bezoek gratis de 11e editie

Supply chain 606

Webwinkel Vakdagen: bezoek gratis de 11e editie

Over twee maanden start dé tweedaagse vakbeurs voor e-commerce Nederland: de Webwinkel Vakdagen. Ontmoet meer dan 250 leveranciers op de uitgebreide beursvloer of ga naar één van de 180 lezingen met o.a. mevrouw Vogel-Meijer, Manager Social media bij KLM Royal Dutch Airlines Nederland en Margaret Versteden, Directeur Marketing & Platform Innovation bij Bol.com.

– Sponsored content door Webwinkel Vakdagen

Door de opzet van het lezingenprogramma ben je zelf in de gelegenheid een programma samen te stellen dat aansluit bij jouw eigen situatie, interesses en vraagstukken. Met namen als Pathe, Bol.com, Topvintage, Google, NS International, Greetz, Domino’s, Facebook, Bijenkorf en Miele legt de Webwinkel Vakdagen de lat weer hoog in 2017.

Bekijk het volledige programma en meld je gratis aan!

Mis het niet!
Webwinkel vakdagenMet een bezoek aan de Webwinkel Vakdagen verbreed en verdiep jij je e-commerce kennis in één of twee dagen. De inspirerende sprekers hierboven dragen daar natuurlijk aan bij, maar wat kun je nog meer verwachten?

  • Advies van één van de vele experts op de beursvloer.
  • Netwerken en ervaringen uitwisselen met 11.000 vakgenoten.
  • Passend programma voor zowel de startende ondernemer als de e-commerceprofessional.

Kortom, de ideale gelegenheid om jouw online kennis te vergroten. Meld je gratis aan voor de Webwinkel Vakdagen 2017!

Hopelijk tot ziens op 18 en/of 19 januari.

Reageer op dit artikel