artikel

Intergamma benoemt supply chain management directeur

Supply chain

Intergamma benoemt supply chain management directeur
Intergamma

Intergamma, franchiseorganisatie van bouwmarkten, geeft twee directieleden een nieuwe functie. Rob Klifman wordt er directeur supply chain management en centrale inkoop en Steven van der Krogt volgt Klifman op als formuledirecteur van Karwei Nederland. Dat meldt website Mixonline.

Klifman zal de functie van directeur supply chain management vanaf 17 september gaan bekleden, op 1 februari komt daar het takenpakket voor centrale inkoop bij. Dat Intergamma een formuledirecteur een belangrijke ketenfunctie geeft, zegt volgens Mixonline alles over de steeds belangrijker wordende rol van supply chain management. De benoeming tot een directeur supply chain management past daarbij, maar is tot nu toe in Nederland geen vanzelfsprekende.

Praxis Nederland
Klifman was volgens Mixonline in eerdere functies onder andere commercieel directeur van Kooyman op Curacao, Aruba en Bonaire en later van Praxis in Nederland.

Van manager category management tot formuledirecteur
Van der Krogt volgt Klifman dus op als formuledirecteur. Hij was ook al werkzaam binnen de onderneming als manager category management Gamma Nederland, één van de andere formules binnen Intergamma.

Reageer op dit artikel