artikel

IBM laat supply chain processen in cloud automatiseren

Supply chain

IBM laat supply chain processen in cloud automatiseren
IBM Summit Madrid

IBM lanceerde tijdens de Smarter Commerce Global Summit in Madrid IBM Commerce on Cloud, een geïntegreerde e-commerce en e-fulfilment oplossing in de cloud. De oplossing is ontwikkeld om het delen van data eenvoudiger te maken marketing en supply chain processen in de cloud te automatiseren.

De IBM Commerce on Cloud maakt deel uit van een enorme verandering die IBM doormaakt. Het bedrijf richt zich sinds een jaar onder de noemer Smarter Commerce onder andere veel meer op oplossingen in het eigen portfolio waarmee het bedrijven kan helpen bij het bedienen van zakendoen op internet. “We zien dat het zakendoen via de cloud bedrijven veel mogelijkheden biedt, dus proberen we daarop in te spelen. Bedrijven van alle groottes kunnen hierdoor een betere klantbeleving bieden, onder andere door gepersonaliseerde marketing, verkopen op de manier die klanten wensen en de producten afleveren via een supply chain die is voorbereid op allerlei onvoorspelbare gebeurtenissen”, aldus IBM Industry Solutions general manager Craig Hayman.

Stroomlijnen e-commerce
Het platform Commerce on Cloud dat IBM nu heeft gelanceerd moet bedrijven helpen bij het stroomlijnen van alle bij e-commerce horende activiteiten zoals ‘aandacht trekken’, aanbiedingen doen, verkopen, transacties afhandelen en de fulfilment van orders in de cloud.

Versnellen vraag en aanbod processen
In aanvulling op IBM Commerce on Cloud oplossing  verbeterde de onderneming ook verschillende eigen en partnernetwerken om het delen van digitale informatie binnen vraag en aanbod processen te versnellen en zodoende beter te kunnen inspelen op de onberekenbare natuur van e-commerce.

Lees ook:
Multichannel denken is niet zo moeilijk (nieuws), 16-05-2012

Reageer op dit artikel