artikel

Programma Event LMvhJ / Aanmelden Event

Supply chain

Programma Event LMvhJ / Aanmelden Event

De Verkiezing van de Logistiek Manager van het Jaar zet het vak midden in de spotlights. Juist door het snel afleveren van goederen en het bieden van een optimale service kunnen bedrijven zich in hun klantrelaties onderscheiden. Goede logistiek is hiervoor essentieel. Te vaak speelt de discipline binnen organisaties echter een ondergeschikte rol. De verkiezing van de Logistiek Manager van het Jaar wil daarom meer aandacht voor het vak genereren én voor de mensen die er werken.

Het dagprogramma Logistiek Manager van het Jaar op donderdag 15 maart 2012:  

 

10.00 10.30 Ontvangst en registratie  
10:30 10:35 Opening  
10:35 11:15
Estafettepresentatie door:
Wouter van Benten (DHL)
Haiko van der Pol (Manpower)
Ronald Teijken (IBM)
11:30
12:15
Eerste ronde kennissessies  11:30  Start Dé Logistieke Speeddate
12:15
13:15
Lunch (en bezoek meetingplaza)  
13:30
14:15
Tweede ronde kennissessies  14:15  Einde Dé Logistieke Speeddate
14:30 15:30 Presentatie drie finalisten  
15:30 16:15 Pauze (en bezoek meetingplaza)  
16:30 17:00 Keynote speaker: Johan Derksen  
17:00 17:30 Bekendmaking winnaar  
17:30 18:00 Cabaret  
18:00 19:00 Netwerkborrel  
19:15   Inloop VIP-diner  
19:45   Start VIP-diner  
22:30   Einde programma  

 

Dagvoorzitter

Jan-Dirk Stouten zal ook dit jaar weer de dag leiden. Hij is voornamelijk bekend als sportverslaggever op RTV Rijnmond. Daarnaast treedt hij op als dagvoorzitter en spreker op diverse evenementen.

 

Als geboren Rotterdammer begeeft hij zich in de Van Nelle ontwerpfabriek op bekend terrein.

 


  
Keynote speaker: Johan Derksen

Johan Derksen geeft zijn ongezouten mening over meer dan alleen voetbal, gevraagd en ongevraagd. Daarmee raakt hij zijn publiek. Een confrontatie met Derksen staat garant voor een boeiende discussie. Johan Derksen, hoofdredacteur van Voetbal International, geniet vooral bekendheid als voetbalanalyticus. Samen met presentator Wilfred Genee verzorgt hij op RTL 7 het televisieprogramma Voetbal International. Daarnaast onderhoudt hij rubrieken op de website van het weekblad Voetbal International. In 2011 werd hij genomineerd voor de Zilveren Televizier Ster voor tv-man van het jaar en won het programma Voetbal International de Gouden Televizierring. Maar hij won ook de Loden Leeuw voor meest irritante bekende Nederlander in de TV commercials van de NEM. Derksen maakt sinds oktober 2005 voor de regionale zender RTV Rijnmond iedere zaterdagochtend het radioprogramma "Muziek voor Volwassenen". Hier draait hij voornamelijk veel blues en americana.

    

Kennissessies

De kennissessies bieden u de ideale gelegenheid om kennis op te doen over onderwerpen op het gebied van logistiek. Klik hier voor een overzicht van de kennissessies.

     

Meetingplaza
Op de "best place to meet", het meetingplaza kunnen de bezoekers elkaar ontmoeten en volop netwerken. Alle sponsoren hebben er een eigen ontmoetingsruimte waar zij met hun gasten kunnen spreken en hen over de laatste ontwikkelingen kunnen informeren. Lunch, drankjes en hapjes worden geserveerd tussen alle programmaonderdelen in en tijdens de netwerkborrel.

 

Netwerken
De Verkiezing Logistiek Manager van het Jaar is een unieke gelegenheid om nieuwe contacten te leggen. Netwerken is één van de drie kerncomponenten van de dag. Het bezoeken van het evenement Verkiezing Logistiek Manager van het Jaar is een unieke belevenis die u niet mag missen.

 

U kunt zich hier inschrijven voor het event…

Reageer op dit artikel