artikel

Videopresentatie LMvhJ-kandidaat: Bas Vorstenbosch

Supply chain

Halliburton, het bedrijf waar Vorstenbosch voor werkt, is Amerikaans en voor velen een onbekende naam. Het bedrijf is de op een na grootste toeleverancier in de olie- en gasindustrie en kent een complexe supply chain en ‘exotische’ bestemmingen waar mensen, equipment en goederen worden geleverd.

 Door toedoen van Vorstenbosch is de supply chain weer behapbaar geworden en is er meer grip gekomen op de leveranciers. "Bijzonder en een eer om genomineerd te zijn. Ik heb wel even getwijfeld of ik mee zou doen. Ik houd niet zo van de spotlights. Aan de andere kant wil ik graag het vakgebied promoten en als ambassadeur optreden", aldus Vorstenbosch.

 

 

Presentatie Bas Vorstenbosch from LMvhJ on Vimeo.

Reageer op dit artikel