artikel

Videopresentatie LMvhJ-kandidaat: Ron Kars

Supply chain

Ron Kars (53) – Technische Unie, Alphen a/d Rijn: “Intern hebben we wel even nagedacht hierover. Het DPS (Dynamic Picking System) wat de aanleiding is voor deze kandidaatstelling, heb ik natuurlijk niet alleen gerealiseerd als projectmanager.”

"Vanuit een operationele managementrol van de afdeling ICT ben ik er bij betrokken geraakt en sinds 2005 fulltime verantwoordelijk voor dit grote project ‘Samen aan de bak’. Het mooie is wel dat ik sinds een maand als dc-manager datgene mag gaan runnen, waar ik zelf eerst aan heb gebouwd. Na ruim vijf jaar wilde ik wel weer terug in de operatie en af van die typische projectspanning. Ik hou van duidelijkheid, geen dikke rapporten, pragmatisch leidinggeven. Dat helpt bij harde project deadlines, maar in mijn nieuwe rol komen ook andere aspecten van het leidinggeven naar voren."

 

 

 

Reageer op dit artikel