artikel

Videopresentatie LMvhJ-kandidaat: Albert Jagt

Supply chain

Albert Jagt (39) -Studieboekencentrale, Emmen: “Vol trots ben ik over de recente ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Erkenning van buiten is dan heel mooi. We hebben in twee jaar een vervijfvoudiging in het aantal orders gerealiseerd. En dat met dezelfde ureninzet op de werkvloer.”

"Ons bedrijf is verhuisd naar een nieuw pand waar we het orderpickproces hebben geautomatiseerd. Onze orderflow kent hoge seizoenspieken. Dat geeft veel werkdruk en stress bij de medewerkers. Doordat we meer inzicht in het proces hebben gekregen kunnen we nu vrij detailleerd de arbeidscapaciteit plannen van dag tot dag. Op die manier kunnen we ook flexibel blijven richting onze tijdelijke krachten. Ze werken graag voor ons."

 

 

Reageer op dit artikel